2013- Twenty Five (Announcement Winner For Boy)

3 comments :
So, hai! Firaa now dekat Ganu dah. Yeayyyy! Tapi line macam -.- sikit. Hehe.




Now sepertimana dan sebagaimana yang telah aku perkatakan sebelum ni. *woi skema!
Kay, tengok gambar ni. Then korang akan tahu sape pemenangnya kay? Good boy :*

No 1 ;

Adam Zailani. Tahniah :D
Finally :3

No 2 ;

Farhan. Tahniah :D
Tepuk sikit tangan :3

So here number 3 and saguhati :D

No 3 ;


Sebab bubu dipilih sebab blog dia ringan. Ohh aku dah state kan bukti kayy. Load time tuu kayy.
0.13 seconds je weyyyyyyyy~


No 4 ;



Takpe, bukan bila kita duduk dekat saguhati kita kalah. Kay? Mungkin lepas ni rezeki Aeril pulak?
Tysm for joining.

Sorry because late. Lappy buat ragam. Ni pun abi aku punya lappy. Maap! huhu. K. Good Night. Ohh ye, silalah tuntut hadiah anda di Page Blog aku.

Untuk Adam and Farhan, sila sertakan Nama, Alamat, No phone, Saiz baju.
Untuk Bubu and Airel Hassan, sila berikan no phone and sertakan no korg tuu digi ke celcom ke maxis ke hape ke. Kay.

Love ya :*

Ohh Ye. 
TAHNIAH!
 xoxo; Tapai

2013- Twenty Four

3 comments :
**Ohh ni muka masa form 5. K. Gemuk!

First of all, aku nak mintak maaf sebab aku terpaksa hold kan untuk announce pemenang. Tapi untuk bahagian perempuan sahaja. Sebab boys ada 4 orang jea weyyy. Memang senang lah nak cari pemenang dia kan? Kalau yang perempuan. Ada 73 orang yang aku nak kene judge. So, I'm so sorry. Now aku dah start kene buad assignment semuakan tapi aku akan cuba untuk settlekan sebelum sabtu. Paling lewad hari sabtu. Sorry sangat-sangat tau? Aku series sibuk sangat-sangat. Aku mintak maaf sangat-sangat yeh?

So, esok aku akan announce pemenang untuk lelaki. Sorry ye? Okay now siap sedia lah peserta lelaki. Esok aku akan announce. See Ya! Night!

Ohh yee, esok aku nak balik ganu. Yeayyy! K bye.
xoxo; Tapai

2013- Attention To All Participant!

2 comments :
THE CONTEST IS ALREADY CLOSED!
Wait until this Thursday (30May). I'll announce the winner ^o^
*Muka sedih mungkin?
After 1 month. Hehe. Kay. Thank you to who those have join my contest. I wish you all good luck :D
**aku rasa BI aku malam ni macam harem sikit :/
As Salam! Good Night!
xoxo; Tapai

2013- TwentyOne

1 comment :
Hai, As Salam. Selamat Pagi Cinta Hati, Syed Hafiz. Selamat Pagi Penyeri Hidup, Khatifah dan Rostam. Selamat Pagi Penghibur Hati, Along, Abang, Uki, Adli, Najmi. Selamat Pagi warga hati, Solehah, Faatihah, AlongEim, EngkuIka. Selamat Pagi warga blogger. Selamat Pagi Hamba Allah semua :D

Panjang Mukadimah aku. Ahakss. K. Abaikan.

First off All. I want to say thank you to all my participant ^^ ohh, I'm appreciate it! Seriously. Ahaks. Tak sangka aku boleh seramai ni. Sebelum ni aku buat jugak contest. Tp tk prnh seramai ni *bangga* haha.



Now. I want to tell to you guys that I already 20! Yeayyy! HAHA. K. Esok tepat jam 12 pagi, birthday biey aku. Ohh. Birthday kami beza 5 hari jea. Aku 15 May. Dia 20 May. Cuma beza kami tahun saje. Tp tuu tak effect pape pun. Huhu. Aku tetap sayang dia. Eh? Tetiba.


Kay. Masa hari birthday aku. Budak group aku masa orientasi dekat MSU baru ni buat suprise dekat aku. Sumpah terharu. Sgtsgt! Memula keluar kelas dorg paksa ikud dorg. Aku pun ikud. Then masuk dalam lift depe boleh bantai nyanyi Lagu Birthday dekat aku. Ohh! Aku sgt terharu. Lecturer dgn student dalam tuu semua pandang. HAHA. Then dorg ajak g tengok wayang. Dorg bwk aku g Subang Parade. Sebab aku takpernah pergi. Then again dorg buat suprise. Dorg belikan aku cake SR then nyanyi kat depan gym yg tgh ramai org time tuu then suruh aku tiup lilin. HAHA. Terharu gila. Siap rakam lagi tuu. K. Sesi suap menyuap tuu paling terharu! Huhuhu. K. Kene celit dgn cake tuu normal. HAHA! Ohh! Dorg bagi aku hadiah Selendang. Santek gila! ^^
#Hafidz, Syerly, Kak Sara. Thanks sebab buat suprise. Gila tak sangka. Baru kenal dah memcm dah sy dapat dri korg :*


Balik jea Condo family aku dah tunggu. HAHA. Dorg datang hantar cake. Besar bhai! Cake SR dorg pun aku tak habis lagi makan. Lastly, aku amik separuh. Lagi separuh aku bg budak group aku. HAHA! Punya lah orang ghumah aku tak minat makan cake. Teruk benooo~
#Umi Abi Uki Najmi. Sayang korang lebih! :*


Then esok tuu (16May2013) aku keluar dengan Biey aku pulak. Memula keluar g MidValley. First kami tengok wayang. Then round satu Mid tuu. Sebab kelaparan yang amat sgt, kami pun pergi lah makan dekat Pizza Hut. Ohhh! Mahal gila. Sian dia kena bayar. Aku still ingat lagi harga makanan aku. RM55.55 haha. Cantikkan? Ape aku makan, ape aku minum semua dia yang pilih. Huhuhu. Sebab aku yg paksa dia pilih. Ihiks. Then masa tengah makan. Dia bagi aku hadiah. Tah masa bila tah dia bawak hadiah uh. Tak perasan pun. HAHA. Dia bagi aku Jam. Q&Q Japan Brand. Colour pink. Ohh. Peberet kaler. Gila cantik tengok jam tuu. Comel gila! Dia kata, jam ni kedai yang ke 19 dia masuk. *siap kira* Punya lah dia taktahu perempuan suka ape. Yelah, aku kan gf pertama dia. HAHA! Dia kata nak belikan aku teddy bear. Tp tknk lah. Sebab ika kata teddy aku dah bnyk dah. Nak belikan beg takut tak pakai. Nak beli kan kasut taktahu saiz. Last beli jam sebab setiap kali keluar dgn dia, dia tak pernah tengok aku pakai jam. Huhu.


After dah jalan dekat Mid then kami taktahu nak buat ape, sebab baru kul 6 then kami decide pergi KLCC. Nak g lepak dekat Taman dia. Tengok air terjun. Ohh! So romantik! Bak kata umi syed. HAHA! Kami taktahu pun setiap sejam ade mcm pertunjukkan something like that lah. Dorg mainkan lagu then air pancut tuu ikud rentak muzik tuu. Cantik gila. Ha, masa kami keluar time ni, kami tak amik gmbr pun. Tp kami sibuk rakam jea. Aku rasa tuu lagi best dari amik gambar. HAHA!
#SyedHafizSyedAzmi, thankyou sebab sudi terima saya. Thankyou sebab sayang saya. Thankyou sebab layan mulot celupar saya. Thankyou sebab selalu ejek saya. Thankyou sebab bagi semangat dekat saya. Saya Sayang Awak ^^

Lastly thanks to all my friend that wish me through the phone, msg or w/app. Not forget who does wish me at Twitter, Facebook and Skype ^^
Thanks to Along and Shahrin/Boy sebab nyanyikan lagu birthday tuk aku ^^

**Gift from AlongEim ^^

**Apis orang last wish ^^

**The Twitter :D

**The Massage
xoxo; Tapai

2013- List Of Participant.

11 comments :
Hai, sorry late. Semalam getting busy with my biey. Huahuahua.

Here the contest  ; Precious Prince And Princess Contest.

**ALREADY CLOSED

Here the list;

Boys;
1) Adam Zailani
2) Farhan
3) Mohd Khairil
4) Bubu Lalola
5)

Girls;
1) Miraa Hussin
2) Aimi Rahim
3) Aishah Abdullah
4) Nur Irdina
5) Aisyah
6) Nad
7) Dieba
8) Wana
9) Ezzatie
10) Nur Mahirah 
11) Sabrina
12) Raihanah
13) Siti Ruzana
14) Umi Kalsom
15) Charlie Joined
16) Najwa Ayuni
17) Izzati Hasbullah
18) Ain
19) Norvanida 
20) Cynthia Lee
21) Amirah Afiqah
22) Lailatul
23) Erin Kahar
24) Siti Khadijah
25) Rosmahusna
26) Farra Anuar
27) Izni
28) Iera Ziera
29) Fairuz Aqilah
30) Isyah
31) Anis
32) Fatin Diana
33) Bazilah
34) Izyana Aisyah
35) Miss Simple
36) Nurul Husna
37) Sakinah
38) Tashira Sha
39) Miss Anonymous
40) Nur Izzureen
41) Ramizah Liyana
42) Yumida
43) Syarafana
44) Iu-Hazirah
45) Norfatin Karmila 
46) Amirah Ainaa
47) Hanis
48) Huda Hassan
49) Hierizalieyana
50) Nuwdiwanah Aniwsha
51) Zeera Rahman
52) Rochelle
53) Lia
54) Lulla
55) Ira
56) Anis Najiha
57) Wan Nur Alia
58) Misse Nadh
59) Syazwani Affandi
60) Dinie Aainaa
61) Myzz Tynee
62) Eyma Su
63) Fifiy Fitrianiee
64) Eiyna Tyna
65) Sarah
66) Hikma
67) BudakVanilla
68) Miss Choco
69) Syazwani
70) Amirah
71) Yanna
72) Pka
73) Amirah Safiee
74)
75)

Thanks to who have join my contest and follow the rules, sorrylah sape yang kene reject tuu :3 As Salam.
xoxo; Tapai

2013- Twenty *attention to participant!

3 comments :



 

 Attention to all participate. PLEASE FOLLOW THE RULES before I get trace it. If you get caught that you are not follow my rules, I'll automatically disqualified you from my contest.

I'll starting check with;
1- Likers at my Facebook Pages.
2- Follower on my blog.
3- List of the gift in your entry.

Tomorrow night I'll do the list of the participate. If your name not including there, so you know the reason why I'm not including your name in the list. Get it babe? dude?
xoxo; Tapai

2013- Contest Precious Prince and Princess

85 comments :
ALREADY CLOSED! 

Okay. Sebelum ni aku pernah bagitahukan yang aku nak buat contest? Hampir sebulan jugaklah aku fikir nak buad contest tentang ape. Aku pun taktahu macam mana idea nama contest ni boleh datang. Hee~


{http://i.imgur.com/EWNr8Fk.gif}

Okay, now here the terms and condition;

One; Malaysia. Blogger yang sah.
Two; Kena like Page blog aku.
Three; Follow my blog for sure.
Four; Buat entry yg bertajuk ; Contest Precious Prince and Princess and sila nyatakan sekali hadiah-hadiah yang di tawarkan.
Five; Letak banner contest dalam entry korang.
Six; Tag blogger kalau nak.
Seven; Laki and Perempuan diterima dan digalakkan.
Eight; Nyatakan sikit perihal blog korang.
Nine; Segala pertanyaan tentang contest sila ke Twitter aku atau Page blog aku.
Ten; Comment dekat post ni.

Okay, now here the gift;

One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

Okay, now cara aku cari pemenang.

No 1 dan 2; Random.org.
No 3 and Saguhati akan di judge oleh bebudak Group OOB, dari segi kekemasan blog. Blog yang ringan.

Contest akan terbatal dengan secara automatikali jika dalam masa 2 minggu pernyataan kurang dari 25 orang. That's all. Now, good luck. Best of luck~!
xoxo; Tapai

2013- Nineteen

1 comment :

Ohh Hai. Lama tak updatekan? Act tgh sticky postkan Contest aku tuu. Nak join? Click sini. Ty kepada yg dah join tuu. Gila syg kat korg. Series. Okay, isnin ni dah nak pergi MSU dah. hurm. Takutnya.

**Turquoise Couple In.

Ohh btw, nak bagitahu. Masa 20 April lepas, I've been taken after 9 months I'm being single. Tysm Syed Hafiz. Eh, sape percaya aku boleh couple ngan budak bawah umur? HAHA! Semua tak caya. Btw, dia ni act sedara aku. Tp macam dekat tak dekat jea. Umi aku Umi dia kenal same kenal. Walik dia kenal abi aku. Tp aku tak sure abi aku kenal walik dia tak. HAHA!



Aku kenal dia start aku masuk BK lagi. Tapi kami couple lepas aku benti BK. Pape jea kan? HAHA! Nevermind then. Tak kesah lah orang nak ckp aku ni ape pun. Yang pasti dia aku punya aku dia punya. So, pergi MSU nnti takyah lah nak berlawa sgt. Tp tk bermakna selekeh. Huhu.



Done with Syed Hafiz senget tak betul tuu. Now cerita aku keluar ngan budak-budak BK. Ohh. Time tuu aku rase. Ya Allah. Bestnya. HAHA! Sebab? Sebab first date aku. HAHA! Depe ajak aku g main bowling. Aku taknak pergi sorg perempuan, so aku ajak Ika. Hee~ then kami pun pergi lah ber-7. Pastuu budak-budak yg patutnya g keje semua tak pergi. Betapa tak senonoh nya perangai dorg. Marah kak jimah ngan kak aween. HAHA! Bak kate depe. Depe sikit pun tak kesah. Sangat teruk kay perangai masing-masing.

Selasa lepas (30 Apr) Aku g tengok IronMan3 3D dgn Syed, Syuhadaq, Fairuz. Dekat TGV WangsaWalk. Ohh yee. Time ni aku lupa bawak camera, so, no picture. Btw, aku dapat speck 3D dia permanently. Aku pun taktahu nak buat ape ngan spec tuu. Simpan jelah~ time ni best. Sebab Syed support semua kiri kanan aku. HAHA! Makan, wayang ape bagai semua. Padahal, tiket wyg mahal gila nak mati. RM23 sekepala. Dia belanja semua pulak uh. Total RM92. Ohh yelah. Time ni dia dapat gaji. HAHA! *k bukan dia sorg. kami semua. Tapi dia yang offer. HAHA!* Cop. Nak bagitahu. IronMan3 ni cerita dia mcm pening sikit. Tapi still best gila! HAHA! Series! Boleh tak nak tengok lagi sekali?






Rabu lepas (1 May) Mase Labour day, aku, ika, haha, najmi. Kami pergi PWTC. Perkkhhh. Gila ramai wa cakap luu. Bergasak-gasak. Nak cucuk duit pun kene "Q" smpi dekat 15 minit baru smpi turn. Nasib lah mesin tak buat hal time tuu. Kalau tak? Habis lah aku taktahu nak balik rumah pakai ape. Aku g sane beli 5 Novel, satu bagi hadiah birthday Haha untuk tahun lepas, tak bagi lagi. Pastuu bawak adik aku *najmi beli Lawak Kampus dia. Bapak ah. Borong doe dia uh. Nasib abi aku bagi RM50 dekat dia. Kalau idok? Habis lah duit aku. HAHA. *kakak yg kedekut. Time ni rase best jea. Huhu, lama tak bwk budak kecik. Nak marah semua ada. Ika sabar jea ngan perangai adik aku tuu. Huhu. Haha paling teruk kene jaga dia. Hee~


Ohh yee. To my participant, please follow the rules. If I got you not do like the terms and condition w/out a reason yang munasabah I'll let you disqualified automatically. Remember that! And, please don't ever change my type of prize. When I write the tribal shirt for boy. Then it just for boy. Don't ever change that and make it both -.- because for girl not tribal shirt. But tribal SHAWL! Get it right? Sorry lah kasar. But I have too. Nanti kunk ade yang pertikaikan pulak. Payah kerja aku pulak nanti. Yeh? Hope korang dengar kata :*

xoxo; Tapai