*Contest photo paling kawai

1 comment :
Hey morning + Ninght , err . 2.01AM . WHY SO EARLY ?? HAHA . Okay , acc saye dah lame follow blog mr.domo ni . Saye suke bace cerite die . hehe . Dah ! Back to the topic , ni . Saye ade jumpe contest ni , comei :) nampak contest ape kankankan ?? Nak tahu click banner die ;


Ni pula pic yg di pertaruhkun . Saye saje nak letak due . TAMAK ! HAHA . #suke hati aku lahh !

Okay . Now tagging two friends ; RT , HH . DONE !

Zafirah Rostam

*IDA ; BLACK AND WHITE CONTEST

2 comments :
Thanks too RT because have tag me this contest , sorry late updated because I'm very busy . Ya ! What ever , that's call STPM student -.-" You'll know , I'm updated this blog in MUET class . HAHA ! Okay , straight too the point **dah fyraa , bajed speaking bagai ! mentang-2 bau habis MUET -.-" if you'll want to know about this contest just click in this banner ;

This my picture ; Ya , Not cute enough !

Now , I'm Tagging Shiema Sufian and Shieda Argos .

*Bye :'(

No comments :
-_________________________________-

Hai and Bye kamu semua , tomorrow never die ! **tetibe ! pape tah . Esok saye nak balik asrama dah . Huhu . Doakan saye untuk mengadap semua problem ni yee ? Entah lah , makin banyak pulak FATIN NADYA ni tak puas hati ngan saye , dah lah pengecut tak tunjuk muke **bak kate ni'mat . Dah lah wey , pape tak puas hati ngan aku , straight to the point je . Haihh , jgn nak gune sgt name orang lain , aku tahu kau bukan FATIN NADYA sebenar kan ? Kalau kau nak jawatan aku ye , aku boleh bagi :) HAMEK LAH ! Tak heran secebis pun :p
dah lah merapu jea . K lah . Night semua !! Wait for 1 month for my entry :D Wish me luck ya ?
Don't ever forget to join my bloglist ya ?

Zafirah Rostam

*100th Followers

2 comments :

Heyyy ! I just want to say thanks you for Kak Amanina Nasuha because follow my blog and you also get some not a pretty or beautiful present . Just a banner :D Ha ! You all what to know ? She's blog full with green that's call Belalang blog , GOOO GREEN ! Want to see she's blog just click her name . Thanks because be my 100th Follower **ye , saye tahu blog korang dah ramai follower kan ?

Thiss for you , Thanks you , I love you <3

Zafirah Rostam

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

3 comments :
Hey , today I think the day that I join many such of Giveway , hehehe , tadi shiema punye , sekarang ni ;


Hadiah die banyak sgt-2 , hehe . Ramai sponsor hadiah , Kalau lah saye menang , perkhhhh ! Hehehehe . Okay , kalau korang nak tahu pasal Mega Giveaway ni kan , click ni ::GA:: huhu . senang je syarat-2 die . Ha ! One more thing , korang nak tengok tak senarai sponsor hadiah GA ni ?? Ni ha , take a look ;

senarai sponsor :

  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. Pixel mania
  10. Wan Hazel
  11. Momo Chan Collection
  12. NHL Collection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali
  15. Aimi Craft
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls

ramai kankankan ? Hehe , ape lagi , jum lah join , I'm tag in

-Muhd Hafrizzul Hafiz , Shiema Sufian , Na Niena and all the readers also followers , come join this :)

Zafirah Rostam

Shiema Sufian : FIRST GIVEWAY

1 comment :

Thanks Shiema Sufian sebab invite saye ! Ya , I want to join in , because I like this blog so much ! hehehe <3 **bukan sebab hadiah okay ! K , sape nak join click name and syarat-2 die pun ade kat situ sekali !

Zafirah Rostam

Congrats :D

No comments :

ehh . akhir nye :) thanks Izyan Nazirah sbb sediakan Easy Paint Tool , yaa . For my first time I do a doodle , although my doodle not pretty like you all . I have do my best , this is my lovely creation . sorry full with GREEN . HAHA . I love green :))

**err . lawa ke ??

p/s : Let's Join My Bloglist ! Just one click there ---> **thanks :)
Fully , Zafirah Rostam

I Want it !

No comments :

see this first ;


get it ?? oucchhhh . err . I want the Nikon D3100 . OHHMYYGOODNESSS !! Help me please :'(

err . alang-2 dah bace entry ni . click lah sekali bloglist bersama ZR di tepi tuuuu ----->

Fully , Zafirah Rostam

this for you

No comments :
Hai kamuorang ! ye kamu yang depan monitor tuu , yes kamu :D hari ni saye nak taip pasal err , act. pasal my beloved BF . ya sepatutnye takpayah . tapi peduli ape saye ? saye nak cite jugak :b okay . kalau kamuorg tak mau bace sile tekan X dekat tab kamuorg tu ye ? **abaikan kate-2 saye tuu .

We start it now . hmm . Now saye ngan die bapak lah dah jauh nye . kalau dulu die duduk dekat Rawang jea . ye , walaupun nampak jauh , tapi tetap dalam Selangor right ? ya . mungkin jauh sikit je **ehhh , dah cukup lah tuu meraban ! sekarang kamuorang tahu die dekat mane ? Jauh yang amat tuuu kat Pantai Timur tuu , Kelate bohhh . wahhhh , dok buleh jauh lagi ko ? yee , mmg rumah family die kat sane . nak taknak kene g balik lah jugak kan ? act dibalik Kelate tuu pun sebab die dipanggil temuduga panggil pertama Askar ! HAHA . percaye tak orang kepeng cam die pun terpanggil jugak tok jadi askar . ya maybe sebab mmg die ade darah askar kud . die mmg jenis same je dengan saye , malas bebeno nak belaja nye . tapi takpe lah , at least die dah ade mase depan walaupun masuk askar . saya support je die dari belakang , ya , tipulah kalau saye tak sedihkan ? ye , bile die masuk sane confirm-2 lah tak boleh contact die right ? nak taknak sabar je lah . Kalau die lulus ujian kali ni die layak masuk askar . wowww , kalau layak means die kene pergi jauh dari saye , tuu dekat Port Dickson (PD) tuu . lagi susah nak jumpe . huaaaa . Okay , disebabkan saye rase saye tak boleh mane nak jauh dengan die **walaupun hari-2 contact , saye amik keputusan tuk teruskan ujian komputer saye . at least bile saye dah ade lesen nanti saye boleh tengok-2 or jenguk-2 die . huhu . kan biey kan . Lastly , I just want to say that I totally and fully TAKEN by him , and I Love &&Miss You So Muchh !

Fully , Zafirah Rostam

kenapa ?

No comments :

kenapa saya gilekan lagu ni ? pelik wook ! huhu . maybe saya perasan saya ni LAWA kud . AHAH nak tahu lagu ape ? huhu Keri Hilson - Pretty Girl Rock


HAHA . poyo kan saye ? :b

Fully , Zafirah Rostam

Eh! Blog kena review ?

No comments :

okay . saye dengan besar hati nye nak masuk "Eh ! blog kena Review ? " oleh Muhd. Hafrizzul Hafiz aka Apis atau dikenali sebagai HH :) kawan saya yang buad . ramai yang join . die punye syarat simple sgt . Ha , ape lagi , join lah ramai-2 , click sini yawww

Let's together

No comments :

hey-3 babe and dude :D yesterday kankankan , I go to clinic sbb nak cek saya ni sakit ape sebenanya and disebabkan lame sangat saye tunngu doctor tuu saya bace lah semua poster dalam tuu andandand saye terjumpe something , nak tahu ape ?

Want slim in simple way ? Just need ABC !

kauorg nak tahu tak ? ape tuu A . B and C ? meyh sini fyraa taip sikit :

Activity ; Exercise not only increase your physical and mental well being . It also helps reduce weight .

Balanced diet ; Adapt a good eating habits :
-balanced diet
-lots of fruits & vegetables
-take five balanced meals spread over the day
-drink plenty of liquid
-enjoy your meal and take your time chewing your food

Consult your doctor ; For a new and safe phyto-pharmaceutical product that helps to reduce your hunger spam, thus supports the loss of weight in a gentle & natural way .

okay , what you all waiting for ? Let's SLIM together :D

Bloglist bersama ZR

20 comments :

mari join Segmen saya :D

sile tinggalkan link blog anda di comment **bukan shoutmix

buad 1 entry bertajuk ; Segmen / Bloglist bersama Zafirah Rostam berserta header saya :D

Follow me if you want it ^.^v

thanks for support and join me :3

Fully , Zafirah Rostam

Segmen ; Saya Blogger Asal

5 comments :


Saya asal ; Terengganu . FullStop !

kalau nak tahu lebih lanjut sile click sini :3


OMG :p

No comments :
Selamat pagiii . morning blogger . wahhhh . dah 3 minggu saya tak usik blog saye . rindu seyh . ya . sibuk ngan form6 kan . minggu ni oreintasi pulak . haiyooo . ape pun tak boleh lah . kami orientasi minggu ni best gile . seres tak tipu . tapi standard orientasilah kan . kene macam-2 sampai ade yang memalukan . ya . saya kene jugak . tapi tak yah tahu ape lah . buad malu jea . -.- haihhh senior :/

okay . minggu ni saye dah dilantik sebagai PENGAWAS PERCUBAAN . OMG . AHHAHA . okay. for my first time since I'm Secondary School -.-' hari first dah kene jadi mc . tak gile dibuat nye . satu badan sejuk . menggeletar gile-2 lah . naik sawan saye pagi tuu . haihhhhh :/ tapi takpe experience . huhu . ni sikit pencuci mate :b

**orientasi Form6

**Pengawas Percubaan -.-'

Fully , Zafirah Rostam