contest aku dia dan teddy bear :)


SYARAT SYARATNYA *jeng3 :
  1. korang korang kena jadi follower untuk blog saya dan blog ni'mat . kalau korang tak follow automatik korang dah tersingkir . ecececehh ayat nak kerek je ;p
  2. korang sangat WAJIB buat entry khas pasal contest ini , sekali dengan gambar korang dengan teddy bear kesayangan , atau pun tak sayang ke , paling koman pun tak kisah la teddy bear tu kat kedai ke or teddy bear korang kecik cinonet , yang penting gambar itu kreatif ;)
  3. letak banner atas ni dekat gadget korang .
  4. tinggalkan link korang dekat post bukan di shout box :)
  5. korang kena tag kawan kawan korang , 3 orang dah cukup . yang penting dia orang tahu contest ni ada xD
  6. hadiah ? shhhhhh . mana boleh bagitahu , tapi berbaloi dan menarik lagi tertarik kau memang deboom , 2 orang pemenang akan dipilih , jadi , apa lagi ? marilah !
* tarikh tutup 28 april 2011 . lelaki dan perempuan dua dua boleh join :DD


jadi untuk yang pertama anak rostam nak tag :


juga follower saya :)
LOL : ZAFIRAHROSTAM

15 comments :

RaraTan said...

wahhh... berbesarr hati nak join! weee ~

RaraTan said...

http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear.html

done !

Aeedaa Meerah ♥ said...

hm , okey dokey ! aku nak serta sekali ! :D

fyraa ♥ said...

thanks raratan :)

EI said...

mana ade teddy besar? tak pernah wujud teddy bear BESAR kat dalam rumah aku T-T

bunga said...

selamat bercontest..

lieyly said...

sudah selamat berj0in (:
http://alieyawafiha.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear-html.

ainna said...

i've done! :)
http://missainna.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear.html

Ruqaiyah Amanina said...

da join. if ad kkrgn bgtau ye

http://mizznina91.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear.html

moOn said...

hehhe...ini link moon...:D
http://munawirah0707.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear.html

sItI hAniSaH said...

join
http://chomeykot.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dia-dan-teddy-bear.html

LainaSofia said...

hello , saya dah join korang . sila la tengok ya . Terima Kasih ^_^

http://minicooper3088.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dan-teddy-bear.html

LainaSofia said...
This comment has been removed by the author.
LainaSofia said...
This comment has been removed by the author.
Adam Haiqal said...

dengan hidung kembang kempis nya,Adam nak submit contest tuh..esok last kan?so,sempat la join lagi arini.

http://neodanish89.blogspot.com/2011/04/contest-akudia-dan-teddy-bear.html

ok,dat was my link.
Thnxie babe!