*Hot Blogs Contest by Manja

HYE HARRY EDWARD :D
Guess what? Fyraa join contest doe! Lama gila tak join. Thanks to Bubu sebab tag fyraa. Sayang awok owhhh! Jelly tengok blog awokkk! :b
K. lari tajuk. blablablabla. Tapi jap, korang nak tahu, sepanjang perjalanan nak ke sampai dekat Melaka ni keja fyraa ngan sepupu fyraa makannnnnnnnnnnnnnnn je. Konon jage badan kentut kat muka tahu lah!

* Candid! Ni cheese tart kecik :D

HAHA. dah, back to the topic.

This the terms and condition ;
*Wajib follow blog manja [dah]
*Click semua icon cute dekat entry manja [dah]
*Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat [tengah :D]
*Tag 3 buddies //Pastikan mereka tahu [sat lagi]
*Letak link blog fyraa dekat entry manja [jap lagi ye?]
Woooo. Jum lah join, hadiah die bapak syok nye! Tak caya bace ni ;
First Place ;
- a pair of contect lens - can choose colours
- money RM50
- tshirt
- top-up RM30

Second Place ;
- top-up RM20
- money RM30
- tshirt

Third Place ;
- top-up RM10
- money RM15
- keychain
betul tak fyraa cakap best? kan? HAHAHA, cop korang mesti ingat fyraa masuk sebab hadiah die kan? No No No, ni semua propaganda syarikat kecantikan. ehhh, over lak :b Dah lah, fyraa masuk ni sebab fyraa tengah rajen :] soooo this the buddies that I tag in ;
Okay, now all done. Bye my dear. Muah-II :-*
Sincerely ; Fyraa♥

1 comment :

Muhammad Qayyum said...

Terima kasih tag >.< Nanti Qay buat lah. Hoho, tapi nanti kalau Qay masuk cemana Fyra punya persaingan lagi banyak. Haha, good luck!