*Sebab-II mintak couple :')


-Kan kita same-II sayang!
-Kitakan ade chemistry!
-Takdir yang menentukan segalanya!
-Jatuh cinta pandang pertama!
-Bosan hidup sendiri, nak sentiase didampingi!
-Perasaan ingin tahu ; teringin disayangi!
-Kita serasi bersama!
-Cinta itu indah!
-Tak nak orang lain dapat dia!
-Antara langit dan bumi ade "dan", Antara kita ade "cinta"!
-Saya perlukan awak untuk bimbing saya!
-Siapa lagi yang nak sehidup semati dengan saya kalau bukan awak!
-Saya perlukan kasih awak!
-Tulang rusuk saya dekat awak!
-Satu tulang rusuk saya ade pada awak!
-Saya minat awak, awak selalu taking care dekat saya!
-Hati saya kuat mengatakan awaklah orang yang saya cari!
-You are the one. Only one!
-Awak memenuhi kriteria yang saya cari!
-Saya dah tunggu awak dah lama dah!
-Kita dah lama kawan, jom couple!
-Saye dah tak nampak orang lain selain awak, mesti awak pun macam tuu kan?
-Awak hati saya!
-I need you now!
-Kesedihan awak, kesakitan saya!
-Mak saya suka awak dan menerima awak!
-Kehidupan saya akan lengkap bila ada awak1
-Mata awak garang!
-Awak handsome, saya cantik ; Perfect two!
-"Kau begitu sempurna dimataku kau begitu indah tak dapat ku bayangkan
hidupku tanpa dirimu"

Created by, Form 6 Gigih 11/12 :3

Love; Feera

2 comments :

shiema sufian said...

sweetnyeee (:

lonely boys(AM) said...

puehh dah memiker...hahaha...tp aku rase oke lah...
leh jadi dokter cinte lah...
:D