contest I love my bff

okay , saya ternampak contest ni dekat blog na niena , macam best , tapi mmg best pun , tgok lah org punye hadiah . HAHA ! best nye . ce kalau saya menang ? hehe , agak-2 best tak ? errr . okay , ni lah tuan punye contest ;

okay , sekarang gambar yang saya nak letak pulak , errrr , boleh letak due tak ? hehe , gedik punye fyra :face76: okay , satu je saya letak .

ni saya dengan ni'mat saadah .

gamba ni di ambil masa kami last kelas bakery , ya I very miss this moment , OH MY BABY , I LOVE YOU . HAHA ! :face54: I miss you more than my word :face56:

nak tahu pasal contest ni , :99: dkt banner tuu auw ?
now nak tag , ika . ni'mat . HH
:133: fullstop , done ! :131:

1 comment :

sweet heart said...

thenks join,
cantik gambar, suka sangat tengok.
anyway ada penambahan sikit. harap tak marah..

http://misziza.blogspot.com/2011/06/contest-i-love-my-bff.html