*Pemenang Segmen Terjah by Fyraa


Salam, annyeong! Hello, malam ni fyraa baru t'igt nak annouce pemenang 'Segmen Terjah by Fyraa'. Tapi korang nak ke tahu pemanang die sape? Huhu, eleyhhhh, exited lah tuu :b huhuhu. ni ha pemenang nye.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Congratulation to ;

3.Erin for win this segment! Her blog is so simple, cool and pretty blog. This blog get first place! :D Congrats congrats congrats!

Also to 23.Zulaykha because win second place! Wahhh, Blog die! Gorgeous gtuu! Series fyraa minat gile, cume fyraa nak comment yang youtube player tuu :) Kamu boleh tukar skin die :D Fyraa boleh ajar kan :3 *ecehh, bajed!

Okay, for the third place the winner is 13.Syafiqah, Ya Allah blog die pun same :3 Kenapa lah korang punye semua cantek-II, Dik/Kaka/Awak, kalau boleh kan letak lah header, mesti lah santek, seriesly :D

Okay, Dah habes dah fyraa annouce, maafkan fyraa sebab lambat, biaselah org duduk asrama ni :b Btw, the gift is the suprise, nanti dah smpi kat rumah korg baru korang akan tahu ape die :@ Ha, congratulation kepada pemenang, jgn lupe PM me at my FB ; facebook.com/capitalz.s :3 Okay, That's all :D Bye-II!
Sincerely ; Fyraa♥

4 comments :

SayaBoo said...

anda di tag ! :) http://amirra-najihah.blogspot.com/2012/01/tagging-11-people.html

Erin Kahar said...

waa~ first winner lha . . thanks a lot sis :)

Zulaykha Atyra said...

waa, dapat second winner, thanks yow! :D

wawawee said...

if interested you can contact me :)

http://laughtearscrazynormal.blogspot.com/2012/01/ready-made-baju-kurung-moden.html