Pemenang contest aku dia dan teddy bear :)


salam , jeng jeng jeng . nampak kan title entry saya tuu ? maksud nye , saya nak umumkan lah pemenang-2 nye !:face76: **bunyi drum sikit , hehe . poyo jeh :face34:


s
c
r
o
l
l
d
o
w
n
|
|
|
|
v
:113:

:27:TEMPAT PERTAMA
:88:Laina Sofia

:27:TEMPAT KEDUA
:88:Adam Haikal
the only one guys :131:

:27:TEMPAT KETIGA
:88:Cik Izzati

haa . kenapa ade tempat ketige / saguhati ? sebab undian antara yang kedua dan ketiga beza nye hanye satu :face38:**di undi oleh kawan-2 Ni'mat dan Fyraa :face54:
comeikan dorang punye pose ?:face13: cantik-2 semua . geram gileeeeeee :face24: yang lain bukan tak comei . comei sangat-2:face15: thanks tau sebab join contest kami . kepada para pemenang , silalah hantarkan Name , No phone , Address dekat zafirahrostam93@gmail.com anda diberi masa selama seminggu untuk menghantar maklumat diri anda . jika lebih dari semingggu , kami akan mencari pemenang yang baru :face33: thanks ya ? love you all :face51:
Fully , Zafirah Rostam

3 comments :

Adam Haiqal said...

dah email..HAHAH..cam xcaya je blh menang..THNX babe!:)

SitiNurIzzati said...

saya da anta..klu xsmpai ag gtau ye.takut de pape poblem lak;)

LainaSofia said...

saya pun dah hantar . terima kasih . apa apa beritahu la okay :)

thanks sebab pilih saya :)