2013- Nineteen


Ohh Hai. Lama tak updatekan? Act tgh sticky postkan Contest aku tuu. Nak join? Click sini. Ty kepada yg dah join tuu. Gila syg kat korg. Series. Okay, isnin ni dah nak pergi MSU dah. hurm. Takutnya.

**Turquoise Couple In.

Ohh btw, nak bagitahu. Masa 20 April lepas, I've been taken after 9 months I'm being single. Tysm Syed Hafiz. Eh, sape percaya aku boleh couple ngan budak bawah umur? HAHA! Semua tak caya. Btw, dia ni act sedara aku. Tp macam dekat tak dekat jea. Umi aku Umi dia kenal same kenal. Walik dia kenal abi aku. Tp aku tak sure abi aku kenal walik dia tak. HAHA!



Aku kenal dia start aku masuk BK lagi. Tapi kami couple lepas aku benti BK. Pape jea kan? HAHA! Nevermind then. Tak kesah lah orang nak ckp aku ni ape pun. Yang pasti dia aku punya aku dia punya. So, pergi MSU nnti takyah lah nak berlawa sgt. Tp tk bermakna selekeh. Huhu.



Done with Syed Hafiz senget tak betul tuu. Now cerita aku keluar ngan budak-budak BK. Ohh. Time tuu aku rase. Ya Allah. Bestnya. HAHA! Sebab? Sebab first date aku. HAHA! Depe ajak aku g main bowling. Aku taknak pergi sorg perempuan, so aku ajak Ika. Hee~ then kami pun pergi lah ber-7. Pastuu budak-budak yg patutnya g keje semua tak pergi. Betapa tak senonoh nya perangai dorg. Marah kak jimah ngan kak aween. HAHA! Bak kate depe. Depe sikit pun tak kesah. Sangat teruk kay perangai masing-masing.

Selasa lepas (30 Apr) Aku g tengok IronMan3 3D dgn Syed, Syuhadaq, Fairuz. Dekat TGV WangsaWalk. Ohh yee. Time ni aku lupa bawak camera, so, no picture. Btw, aku dapat speck 3D dia permanently. Aku pun taktahu nak buat ape ngan spec tuu. Simpan jelah~ time ni best. Sebab Syed support semua kiri kanan aku. HAHA! Makan, wayang ape bagai semua. Padahal, tiket wyg mahal gila nak mati. RM23 sekepala. Dia belanja semua pulak uh. Total RM92. Ohh yelah. Time ni dia dapat gaji. HAHA! *k bukan dia sorg. kami semua. Tapi dia yang offer. HAHA!* Cop. Nak bagitahu. IronMan3 ni cerita dia mcm pening sikit. Tapi still best gila! HAHA! Series! Boleh tak nak tengok lagi sekali?






Rabu lepas (1 May) Mase Labour day, aku, ika, haha, najmi. Kami pergi PWTC. Perkkhhh. Gila ramai wa cakap luu. Bergasak-gasak. Nak cucuk duit pun kene "Q" smpi dekat 15 minit baru smpi turn. Nasib lah mesin tak buat hal time tuu. Kalau tak? Habis lah aku taktahu nak balik rumah pakai ape. Aku g sane beli 5 Novel, satu bagi hadiah birthday Haha untuk tahun lepas, tak bagi lagi. Pastuu bawak adik aku *najmi beli Lawak Kampus dia. Bapak ah. Borong doe dia uh. Nasib abi aku bagi RM50 dekat dia. Kalau idok? Habis lah duit aku. HAHA. *kakak yg kedekut. Time ni rase best jea. Huhu, lama tak bwk budak kecik. Nak marah semua ada. Ika sabar jea ngan perangai adik aku tuu. Huhu. Haha paling teruk kene jaga dia. Hee~


Ohh yee. To my participant, please follow the rules. If I got you not do like the terms and condition w/out a reason yang munasabah I'll let you disqualified automatically. Remember that! And, please don't ever change my type of prize. When I write the tribal shirt for boy. Then it just for boy. Don't ever change that and make it both -.- because for girl not tribal shirt. But tribal SHAWL! Get it right? Sorry lah kasar. But I have too. Nanti kunk ade yang pertikaikan pulak. Payah kerja aku pulak nanti. Yeh? Hope korang dengar kata :*

xoxo; Tapai

1 comment :

Yumida Huda said...

msu...moga segalanya berjalan lancar
ehem2 tu sweet..haha

follow sini..ke 248..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com