2013- Twenty Six (Announcement Winner for Girl)

Hai semua. As Salam semua. Maaf sebab aku baru ade masa nak update blog. Kesian korang. Beria aku janji hari sabtu nak announce kan? Sorry again :'(


Ohh yee, aku dah dekat Shah Alam, that's why aku boleh online secara laju dan pantas. Ohh ye, aku dah ada pemenang untuk contest aku. For girl :D

So, aku dah malas nak bising-bising. Dengan bantuan Ika (Budak OOB) finally aku dapat pemenang contest ni.

No1: 

  
 *Nurul Husna
- Geram tengok blog dia. Bapak comel nak mati!
http://luvelyhuzzy.blogspot.com

No2: 

*Pka 
-Akak suka blog awak. Argghhh!
http://bubblyblabber.blogspot.com

No3: 


*Erin Kahar (No. 23)
- Simple. Ringan. My inspired dulu masa guna skin.
- Header dia lawa woi! *Jelly sangat-II
-Ohh ya, warna blog dia ngan aku sama :D
http://erinkahar.blogspot.com

Saguhati:

*Miraa Hussin. (No 1)
-Blogger terkenal. M'punyai blogshop tersendiri.
- Penggemar doodle and mengambil tempahan edit blog.
-Berbunga dan berenda. Navi yg lawa. Header yang cantik *jelly
http://miraahussin.blogspot.com

*Nur Irdina. (No 4)
- Skin Blue and Pink. Simple. Ringan.
-Ohh ya, aku minat post dia and aku antara followe dia. HAHA!
http://alwaysmile67.blogspot.com

*Amirah. (No 70)
- Blog berenda. Pink. Ringan. Simple
- Post yang menarik. Header yang cantik *jelly
http://sheismmieraa.blogspot.com

TAHNIAH SEMUA!


**Okay, sila tuntut hadiah anda dalam masa sebulan, hanya dia Fan Page sahaja.
No twitter. No facebook.
Pemenang no 1&2, sila sertakan nama alamat no phone.
Pemenang no 3 dan saguhati, sila sertakan  no phone menang no berapa and guna line ape.
Get it right babeh? Love You! Muah!
xoxo; Tapai

4 comments :

Bubu said...

Alohh, kenapa tak letak link diaorang sekali?

Firaa ♥ said...

@Bubu dah letak dah. As you wish :)

Sakinah said...

wuwuuuuu xdak rezeki la nmpaknya :'( BTW tahniah ye

Mrs. Wordy said...

akak, tak jumpe fanpage. T.T saye bagi kat sini je ehh? :3
Nursyafiqah Ma'arurazi
No. 349 Sektor B,
Kolej Mutiara,
Universiti Teknologi MARA,
Johor Km 12, Jalan Muar, 85000 Segamat,
Johor.