2013- Twenty Seven

Time tooooooooooooooooooooooooo, update blog. Ya, ohh. I'm so sorry sebab lama tak update. *Jeles dengan bubu sebab dia selalu update :/ *


Gila kau. Bapak busy gila aku sekarang, kalah menteri dalam dan luar negeri *takde kaitan* ohh ya! semalam MSU Launching Day, Agung dan Permaisuri datang MSU. Gila, aku tukang sambut kud. HAHAH! Bangga woi! Naseb aku busy tak boleh pegang camera jea. Kalau idok?

Gila semalam ramai nak mati bodyguard dia. Ha, camera man pun ape kurangnya, depe siap langgar kami lagi sebab nak kejar ape yang agung buat. Ohh ya, aku pelik, depe amik gambar Agung bebyk tapi kenapa  depe publish 1 jea ye? So sad.

*Nilah antara students yang join FlashMob.

Ohh ya, semalam MSU pun terima The Biggest Flash Mob in Malaysia with number of participant over than 3000 students. Then flashmob ni pun masuk MBOR (Malaysian Book Of Record) Sijil tuu disampaikan oleh agung kalau tak silap aku. And bila kira balik, peserta dia semua sekali ada 6623 orang kalau tak silap telinga aku lah kan? Aku patutnya join FlashMob ni tapi Chef aku tak kasi. Pity for me.

*sape nampak aku? Ha, tulah Agung dan Permaisuri kita :D

Aku semalam jadi tukang sambut Agung and Permaisuri dekat depan Performance Arts Teater. Aku kene sambut beliau dekat situ untuk tengok hasil budak-budak Hospitality punya persembahan, antaranya Cupcake, Wedding and Performance Trandisional songs. Aku semalam bawak jea camera, tapi tak boleh nak tangkap banyak gambar sebab terlalu sibuk dari pagi. Fuhh, penad gila.

*Ni budak Hospitality and Tourism

*Ni dari budak Culinary Arts

*Ni makanan tradisional Korea dekat both International Village

Ohh ya. Semalam aku kene pakai baju kitchen. K. Baju tuu besar nak mati -.-"


And then, aku nak tanya korang, sape kenal Vlogger nama dia Shahrin Najmi? Ha? Sape kenal angkat lah bontot korang tuu. HAHAH! Ni, dia sekarang students MSU. Amik course Tesl. OMGucci. Aku kalau nampak dia, macam dah nampak MatLuthfi, even dia bukan MatLuthfi. Tapi mata dia hampir sama. God! Aku kalau nampak jea Shahrin lalu depan aku, aku automatically jadi gedik. HAHA! Macam korang nampak artis KESAYANGAN korang tuu. Even dia bukan artis korea, aku tetap minat dia. Even dia bawah umur, aku tetap minat dia. FYI, dia dah ade GF. HAHAH! Pity for uolls, iolls tak kesah punggg. Ni youtube acc dia.
http://www.youtube.com/user/shahrincool

K. Aku ngantuk. Tidur dulu. Anything uolls nak ask, just go to my fanpage or my official twitter account. Night!
xoxo; Tapai

2 comments :

Cik Bella said...

Berapa ek umo shahrin tu ?

Firaa ♥ said...

Cik Bella: Kalau tak silap I umur dia dalam 18 ke 19. Ceng gituu lah.