*Contest ; Addicted to Someone


Hello reader's . Nak join contest lagi ;) di jemput oleh owner contest ;) Nak tahu rules die ? ni ;
Syarat-syaratnya :
1. Mesti follow blog ALYAAYEP , HANANI , ATHIRAH , WANY AND ZATA
2. Like fanpage BELOG ALYA
3. Mesti ahli kumpulan BBB ( kalau takpun takpee )
4. Terpulang kepada sesiapa sahaja, artis ke boyfriend ke sukahatilahh! Takpaham? Ikut step ni :
~ Siapakah gerangan itu?~ Mengapakah anda meminatinya?~ Contoh gambar orang tuu ~ Entry mesti syokk ! Dah habis? Lepastu cerita pasal diri pulak.. Eh? Banyak pulak! Takdalah, and then lepas tulis semua tuu sila letak juga gambar andaa ;)
5. Jikalau kurang daripada 15 orang, serta-merta contest ini akan batal
6. Postkan link anda di blog ALYAAYEP
7. Tarikh tutup 20/12/2011
8. 10 orang akan dipilih sebagai pemenang
9. Entry mesti ada : banner , syarat-syarat
Orang yang saye addicted adalah kawan saye ;




Saya sayang die , saye tabib die , die sentiase ade untuk saye . die seorang yang tabah , w/pun macam-II diuji dengan dengan macam-II ujian . Name die Engku Ika , panggil Ika . Kami kenal dekat tempat tusyen mase umur kami 14 tahun . Sekarang kami 18 . huhu . Die belajar dekat IKIP Bentong . Dekat dengan sekolah saye :b Die ni bubu saye . kan ika kan ? HAHA , sayang kud kat die . Kalau hangout dengan die memang terbaik ! huhu . Kau pendek kan Ika ? HAHA . Harap kau always ade dengan aku :] Love You Muchiiiii !

Ni saye ; Zafirah Rostam . Fully students in Form6 at Bentong . Has been TAKEN . Love family more than everything !
Okay , Done everything ! Nak tahu ape-II picit banner tuu tau ? Bhaiiii :]

1 comment :

AfIsyAH DaRwiSh said...

sya join...nie link

http://axubudaxlollypop.blogspot.com/2011/11/contest-editing-photo.html