*This is the gift ;]

//muke gedik !

Ha , entry ni saye nak tunjuk pasal hadiah pemenang. Sorry kalau tak lawa. Ni je yang mampu ;]


Yang pemenang naib johan tuu , ade skirt labuhkan ? Skirt tuu nanti saye taip lain kali ye ? Tak sempat nak shopping lagi , mwehehe . Same dengan pemenang no3 kan ? patut nye ade Bracelet kan ? Tak sempat nak shopping lagi. Tadi sempat beli yang kat atas tuu je ;] Tapi yang hadiah saguhati tuu kan, saye beli jauh, dekat Padang, Indonesia. Mwehehe, saye beli niat nak jual. Tapi malas. hikhoookkkk ! Okay , tinggal lagi sorg je pemenang yang tak bagi detail die dekat saye. Pemenang no3 klau tak silap. Mwehehe. Okay lah. Bhaiiiii !

5 comments :

ieyfa syifa said...

Wahh cantek. Macam muat. Hehe ;)

Little_Scha said...

sorry nak menyemak jap..hehe
dah buat duit dgn nuffnang?
churpchurp plak?
kalau blom jom sign up

http://www.churpchurp.com/fairypwencessblogspotcom/share/churpchurp-invite

jasminT said...

Bestnye..
Yang paling best sagu hati tu..
Bila akak nak announce pemenang eh ?

jasminT said...

Dah jumpa..
Kat old post..
Tak menang, tak pe lah. :)

❀ ERAH ❀ said...

heheheh....
santek...santek...
tak sabar ni...
tadi check lagi...
mereka2 kat post cakap...

S A B A R !!!!

grrrrrr..............jauh import tu...indonesia...wah...tak sabar ni...hehehhe