*Keputusan Contest Editing Photo


Salam , Morning ebelibadi ! Okay , mcm entry sebelum ni saye cakap harini saye nak announce kan pemenang kan? huhu, exited gile kud nak announce! Bangun bapak awal nye. haha, korang nak tahu saye tidoo sampai pukul 4 PAGI sebab nak cari pemenang! Godddddddd! Korang punye gamba semua lawa-II , act tak tahu nak pilih yang mane, sehingga dapat persetujuan dari segelintir kawan-II kelas saye, saye dah dpt keputusan nya ;] ni die pemenang nye ;

Johan ; No5 Ieyfa Syifa [Maaf gamba tidak dapat di tunjukkan, Sila click name untuk melihat.]

Naib Johan ; No 14 Erin Kahar


Ketiga ; No33 Anis


Saguhati ;
No7 Adziatul Farhah


No 23 Siti Afirah [Pun same macam Johan =.="]

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ! Clapsssssss ! Bagi yang kalah jgn putus asa. Mungkin nanti saye buad contest lagi ;] Mungkin anda akan terplih sebagai pemenang! Act ramai yang patut menang , antaranya ;
No 32 //No31 //No24 // No29 // No18 // No17 // No13 // No4 // No2 // No 1.
Nak tahu kenape gamba mereka di pilih, Tengok senarai Contest saya. Tengok no yang terpilih tuu. Lawa kud !
tapi ape yang boleh saye bagi tahu, yang bertuah sahaja yang terpilih ;] Thanks for joining . Yang menang jgn lupe PM nama, alamat, no fun[supaya senang contact] dekat fb saya, dengan keadaan segera. Lambat hantar lambat dapat hadiah ;p Okay lah, congrats lagi sekali! Bhaiiiii!

p/s ; Jangan lupe credit to me if you all are wearing the gift ;]
Tempoh untuk PM ; 2 Minggu atau Pemenang akan ditukar. Thanks ;]

4 comments :

❀ ERAH ❀ said...

alamak...menang ke ni...???
waaaaa......nagis la mcm ni....
hehehheeh....
thankz yer.....

annenyss said...

congrats to the winners :)

adziatulfarhah ™ said...

haha menang tapi saguhati je. sokayy tak sangka sebab just for fun join contest ni thanks :)

ieyfa syifa said...

alhhamdulillah. first time menang. thanks ;)